Daniëlle Ivits - Nabuurs

Eigenaresse

Mijn naam is Daniëlle Ivits - Nabuurs, 27 jaar. In 2015 ben ik mijn eigen maatkleding atelier gestart vanuit mijn ouderlijk huis in Boekel. In 2018 ben ik in Odiliapeel gaan wonen en is Atelier DMM meeverhuisd. Het maken van nieuwe kleding op maat is mijn passie. Met liefde en plezier werk ik in mijn atelier aan de mooiste opdrachten die aan mij gegeven worden.

Loopbaan

Daniëlle Ivits - Nabuurs


In 2010 ben ik begonnen met de opleiding Allround medewerker mode/maatkleding niveau 3 aan het Summa College te Eindhoven. In 2013 behaalde ik mijn diploma en leerde ik verder voor Specialist mode/maatkleding niveau 4. In 2015 studeerde ik af en tijdens de opleiding heb ik ook het Detex diploma modeadviseur behaald en een certificaat voor ondernemerschap.

Tijdens mijn studie zijn er al verschillende dingen op mijn pad gekomen. Zo liep ik stage bij modeontwerper Addy van den Krommenacker en in het laatste jaar van mijn studie mocht ik een jasje maken voor Minister Bussemaker wat ze gedragen heeft tijdens Prinsjesdag. Door deze opdracht werd ik in de ''spotlight'' gezet. Uiteindelijk ben ik uitgeroepen tot Spotlight-topper van het Summa College van 2015 en mocht ik door naar de landelijke uitblinkers verkiezing van Dit is MBO.

Na mijn studie ben ik direct mijn eigen onderneming gestart: Atelier DMM. Daarnaast werkte ik nog parttime op het atelier van Van Tilburg mode en sport. In 2020 heb ik mijn dienstverband na 11 jaar stopgezet en richt ik me sindsdien volledig op Atelier DMM.

Atelier DMM staat niet alleen voor ''Daniëlle's Mode Maatkleding'' maar ook voor ''Daniëlle Martina Maria''. Dat zijn mijn geboortenamen.


Opening 2015

In 2015 werd Atelier DMM geopend in Nia Domo te Boekel. De opening telde 450 bezoekers die hebben kunnen genieten van een videopresentatie, modeshow van 50 verschillende outfits en een expositie.


E-mail verzonden