Daniëlle Ivits - Nabuurs

Eigenaresse

Mijn naam is Daniëlle Ivits - Nabuurs. Het maken van nieuwe kleding op maat is mijn passie. Met liefde en plezier werk ik in mijn atelier aan de mooiste opdrachten die aan mij gegeven worden.

Atelier DMM staat niet alleen voor ''Daniëlle's Mode Maatkleding'' maar ook voor ''Daniëlle Martina Maria''. Dat zijn mijn geboortenamen. 

TIJDLIJN

1994

Geboren

Op 11 mei 1994 ben ik geboren in Boekel. Ik ben opgegroeid op de boerderij van mijn ouders, samen met mijn 2 zussen. Op jonge leeftijd maakte ik al kennis met de naaimachine omdat mijn moeder coupeuse is.

2008

Kledingreparatie Perfect

In het derde leerjaar van het VMBO mocht ik op zoek gaan naar een stagebedrijf voor een snuffelstage. Hiervoor kwam ik terecht bij Kledingreparatie Perfect in Uden.

2009

Van Tilburg

In het vierde leerjaar kreeg ik de kans voor een snuffelstage op het atelier van Van Tilburg mode en sport in Nistelrode. Na deze stage kreeg ik een baantje aangeboden als weekendhulp.

2010

Summa Fashion

Ik mocht op een school gaan leren wat ik leuk vind! Het maken van kleding. De opleiding allround medewerker mode/maatkleding paste perfect bij mij! Diverse stages heb ik mogen lopen bij Bruidsboutique van de Wetering, Prestige Ilze's modestudio en Addy van den Krommenacker.

2012

Detex mode-adviseur

Tijdens de opleiding als allround medewerker mode/maatkleding kon ik de opleiding volgen voor Detex mode-adviseur. Diploma behaald.

2013

Specialist mode/maatkleding

Na het behalen van mijn diploma als allround medewerker mode/maatkleding leerde ik verder als specialist mode/maatkleding. Tijdens deze opleiding liep ik stage bij BON-Floor en Dajé couture.

2014

Certificaat ondernemerschap

Tijdens de opleiding specialist mode/maatkleding wilde ik een certificaat voor ondernemerschap halen. Hiervoor schreef ik een ondernemingsplan. Hierin is Atelier DMM ontstaan. Certificaat behaald.

2014

Minister Bussemaker

Ik werd gevraagd voor een ''geheime opdracht''. Samen met andere studenten mocht ik werken aan de complete outfit van Minister Bussemaker wat ze gedragen heeft op Prinsjesdag. Ik heb het jasje mogen maken.

2015

Ambassadeur Summa College

Onder andere door de opdracht van Minister Bussemaker werd ik in de spotlight gezet. Uiteindelijk ben ik in het Parktheater uitgeroepen tot ambassadeur van het Summa College. 

2015

Atelier DMM

Sinds 1 juni 2015 staat Atelier DMM ingeschreven bij de KVK. De start van mijn bedrijf! Ik werkte in mijn ouderlijk huis in Boekel in het opkamertje. Atelier DMM combineerde ik met een parttime baan als coupeuse bij Van Tilburg. Ter opening van mijn bedrijf organiseerde ik een modeshow en expositie in Nia Domo.

2018

Odiliapeel

Precies 3 jaar later, op 1 juni 2018, kreeg ik de sleutel van mijn nieuwe atelier. Ik ging samenwonen met Thijs. We kochten een woning met atelierruimte aan de Oudedijk 64 te Odiliapeel. Atelier DMM verhuisde met me mee.

2018

Erkend leerbedrijf

Vanwege de verhuizing had ik nu de ruimte om erkend leerbedrijf te worden. Met liefde en plezier begeleid ik sinds 2018 studenten die het vak willen leren.

2019

Stomerij depot

Odiliapeel heeft weer een stomerij depot! Waar past dat nou beter dan hier?! Ja, dit is de perfecte locatie voor ons dorp.

2020

100% Atelier DMM

Het werd drukker en drukker in mijn atelier. Uiteindelijk werd de combinatie met het werk bij Van Tilburg me teveel. Ik maakte de keuze om mijn dienstverband na 11 jaar, met pijn in mijn hart, stop te zetten.

2021

Huwelijk

JA IK WIL! Eindelijk mocht ik mijn eigen trouwjurk gaan maken! Op 11 juni 2021 zijn Thijs en ik getrouwd.

2022

Emily

Op 8 juni 2022 is Emily geboren. Ons eerste kindje. Sindsdien is Atelier DMM vier dagen per week geopend op afspraak.

2023

De Bruidsgalerie

Trouwjurken vermaken doe ik graag. Sinds 2023 ben ik een samenwerking aangegaan met De Bruidsgalerie van de Wetering en worden er nóg meer trouwjurken vermaakt in mijn atelier.

2024

Ilvy

Onze tweede dochter is geboren op 1 januari 2024.

Opening 2015

De opening van Atelier DMM telde 450 bezoekers die hebben kunnen genieten van een videopresentatie, modeshow van 50 verschillende outfits en een expositie.


E-mail verzonden